Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

Putovanje Dvorci Bavarske 2017.

DVORCI BAVARSKE i BOŽIĆNI VAŠAR U MINHENU


Dvorci Nojšvanštaj & Linderhof, kuvano vino & i bavarske kobasice


DAN 1. nedelja 03.12/  Niš – Minhen
Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki,  dva sata pre leta. Prijava za let, i poletanje za Minhen  u 11.40h. Sletanje na aerodrom Minhen west/Memmingen, u 13.35h. Transfer do hotela. Smeštaj. Kratko slobodno vreme i nastavak programa,  fakultativnim panoramskim razgledanjem Minhena: dvorac Nimfenburg – rezidencija kneževske porodice Vitlsbah, Nacionalna opera i pozorište, Pinakoteka, Maksimilijan ulica, Engleski park, Bavarska nacionalna biblioteka, Bavarski parlament, glavni trg Marienplac i obližnja pijaca Viktualienmarkt….Slobodno vreme u centru za uživanje u bavarskim božićnim čarolijama, šopingu, bavarskim kobasicama, kuvanom vinu…Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 2. ponedeljak, 04.12/ Minhen
Doručak. Nakon doručka polazak ka centru grada nekom od lokalnih železničkih linija (S i U Bahn ).  Slobodno vreme u Minhenu ili organizovana fakultativna pešačka tura ulicama prestonice Bavarske sa vodičem. Povratak u kasnim popodnevnim časovima. U večernjim časovima fakultativni odlazak na večeru u neku od pivnica. Povratak u hotel.Noćenje.

DAN 3. utorak,  05.12/ Minhen- dvorci Bavarske
Doručak. Slobodno vreme u Minhenu ili fakultativni izlet za Dvorce Bavarske. Polazak nakon doručka, vožnja do kako mnogi veruju, najlepšeg dvorca na svetu- Nojšvanštajn, podignut na litici koji je bio inspiracija Voltu Dizniju za zamak Trnove ružice i od tad postaje veoma popularan, pa ga mnogi čak i zovu Diznijev dvorac. Nezaboravan pogled sa poslednjeg sprata dvorca na raskošne Alpske pejzaže. Nastavak vožnje do gradića Fisen, kraća pauza, potom nastavak putovanja do bajkovitog dvorca Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II, jednog od tri dvorca koja je završio za života. Unutrašnjost dvorca je prepuna zlata, mermera, slika, kristala, lustera, srebra, goblena, vaza, ogledala….Povratak u Minhen u večernjim časovima. Slobodno veče. Noćenje.

DAN 4. sreda, 06.12/  Minhen – let za Niš
Rani doručak (ili doručak za poneti). Transfer grupe do aerodroma. Let za Niš u 9.20h. Sletanje na aerodrom Konstantin veliki u  11.10h. Kraj programa.


Promotivna cena aranžmana do 01.11.2017.  - 129.99€
(redovna cena aranžmana 139.99€, od 01. novembra )
+ Avio karta = dinarski deo aranžmana od 4.950 dinara


Devizni deo aranžmana je plativ u više mesečnih rata, do februara 2017.godine

Napomena: dinarski deo je promenjiv, zavisno od trenutne cene avio karte!
(Iskazana cena je cena po najnižoj tarifi. Broj mesta po najnižoj tarifi je ograničen!!!)

Aranžman (dinarski + devizni deo) obuhvata:
* Avioprevoz Niš – Memmingen – Niš (kompanijom Wiz air-dinarski deo aranžmana, koji je promenjiv i zavisi od momenta rezervacije)
* 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*** u Minhenu , u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
* turistička organizacija puta
* organizovanje fakultativnih izleta tokom boravka (cena zavisi od broja putnika)

Aranžman ne obuhvata:
* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
* trensfer aerodrom/hotel + panoramsko ragledanje Minhena sa vodičem +povratni transfer hotel/aerodrom (ukupno 35€),
* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
* troškove fakulatativnih izleta (dvorci Bavarske- 40€, bavarska večera u pivnici- oko 30€, pešačka tura City tour-15€- nije uračunata karta za javni gradski prevoz).
* troškove ulaznica za dvorce, muzeje, galerije i sl.
Doplate na avio letu (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje, posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.

Doplate za prtljag

Vrsta i veličina prtljaga

Prilikom rezervacije

Naknadno

Kabinski prtljag (55x40x23) do 10kg

BESPLATNO

Veliki prtljag do 20kg

45€

55€

Veliki prtljag do 32 kg

55€

65€

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.
Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Prilikom rezervacije dinarski deo u celosti a devizni  do najkasnije 10 dana pre polaska.
Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate do januara 2018.  po dinamici iz tabele.
Prilikom rezervacije dinarski deo u celosti.
Devizni deo aranžmana, plaća se na 4 mesečnih rata deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu
(OBAVEZNO deponovanje čekova ili adm.zabrane najkasnije 5 dana nakon rezervacije).

Dinamika plaćanja rata:

dinarki deo aranžman u momentu rezervacije +

avgust

septembar

oktobar

novembar

decembar

januar

29.99

20

20

20

20

20

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave!  Let je organizovan komapnijom Wizzair iz Niša. Moguć trannsfer iz Beograda uz doplatu, ili iz Čačka ,Vranja (cena transfera zavisi od broja putnika. Cenu transfera iz pomenutih gradova ili usputno, organizator će ponuditi klijentima po formiranju grupe).
U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na dinarski deo se primenjuju tarife otkaza koje propisuje avio kompanija!

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.  Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao i  da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
035/282-585
Ukupno Poseta: 3627       Danas: 167       Juče: 266
© Agencija Autentik 2017.