>>>  PONUDA ZA LETO GRČKA 2024. NA SAJTU OKTOPOD TRAVEL

 OVLAŠĆENA FRANŠZIZA „OKTOPOD TRAVEL“ d.o.o.
Licenca : OTP 105/2021 - категорија А.
oktopodjagodina@
 


Letovanje Španija - Majorka 2024.

PALMA DE MALLORCA


Palma de Mallorca je uz Menorku jedno od najlepših balearskih ostrva. Zbog svog idealnog položaja u zapadnom mediteranu, strateški važnog, vekovima je ovo ostrvo bilo na meti raznih osvajača. Danas je Majorka kraljica evropskog turizma. Skrivene lagune, prelepe plaže, duž obale duge 554 kilometra, borove šume, palme i savršena klima čine Majorku jednim od posećenijih letovališta u Evropi. lavni grad Palma je pravo mondensko mesto, sa velikim brojem luksuznih hotela, vila i predivnih plaža. Sve je podređeno gostima za savršen odmor i dobru zabavu. Pravih duh Španije ćete osetiti šetajući se uskim mediteranskim uličicama i uživajući u dobrom vinu i ribljim specijalitetima spremljenim na tradicionalan način. Moderna letovališta poput Arenala i Magalufa su poznata po zabavi i provodu koji traje do kasno u noć.


Can Pastilla / Playa de Palma


Oblast Arenala obuhvata 12 km dugačku plažu koja se proteže od starog ribarskog mesta C’an Pastilla preko Playa de Palme do El Arenala, slikovitog mesta sa starim građevinama amfiteatralno raspoređenih iznad plaže i lučice. Cela oblast obiluje modernim hotelima, lepo uređenom peščanom plažom sa mnogo zabavnih programa, taverni, pivnica i prodavnica. Ova oblast je idealna za odmor i uživanje na prelepoj peščanoj plaži. Velika prednost je što je jako dobro povezana redovnim autobuskim prevozom sa glavnim gradom Palmom do kojeg ima svega 15 km.

 

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik     
JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 4663       Danas: 18       Juče: 505
© Agencija Autentik 2024.