>>>  PONUDA ZA LETO GRČKA 2024. NA SAJTU OKTOPOD TRAVEL

 OVLAŠĆENA FRANŠZIZA „OKTOPOD TRAVEL“ d.o.o.
Licenca : OTP 105/2021 - категорија А.
oktopodjagodina@
 

 

Putovanje Temišvar 2023.

Temišvar je najveći grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa oko 400.000 stanovnika četvrti je grad po veličini u Rumuniji. Poznat je i kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveći kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji, gde postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. Grad se naziva i „Malim Bečom“, jer je veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseća na stari deo Beča.

TEMIŠVAR
Jednodnevni izlet – „Božićni vašar“
09.12.2023. ( subota )

 

Cena aranžmana: 2.900 dinara
Deca do 12 godina: 2.200 din

Temišvar Putovanje

Polazak u ranim jutarnjim časovima ( oko 04oo ) iz Jagodine. Putovanje prema Temišvaru sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Temišvar. Obilazak grada u pratnji vodiča, obilazak najvažnijih kulturno istorijskih znamenitosti. ( Rumunska pravoslavna katedrala izgrađena u vizantijsko – moldavskom stilu koja je posvećena Sv. Trima Jerarsima ), zatim zgrada Opere na Trgu Pobede gde se nalazi i Palata kulture sa čijeg balkona je započela revolucija 1989. godine, zgrada Filharmonije, Muzej Banata, spomenik vučice Ree koja doji Romula I Rema – poklon Rima, bastion Marije Terezije, Trg Slobode, Trg Ujedinjenja i Saborna srpska pravoslavna crkva – Biserica, Trajanov most, koji nas vodi do Ruske crkve, Parka ruža, Srpske kuće gde se danas nalazi čitaonica sa bistom Miloša Crnjaskog, Rimokatolička katedrala ili Katolički dom, barokni dvorac u kome je danas Muzej umetnosti i Dom srpske pravoslavne zajednice. Nakon razgledanja grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U odnosu na svakodnevni izgled, svake godine u decembru, Temišvar dobija poseban šarm jer se na njegovim trgovima održava Božićni vašar. Centar grada će biti ukrašen hiljadama svetlećih ukrasa u najmaštovitijim kombinacijama. Za kraj putovanja ostavljamo vreme za neizbežan šoping u jednom od najvećih evropskih tržnih centara " IuliusMall". Sastanak grupe na dogovorenom mestu oko 18:00 časova i polazak za Srbiju. Povratak u Jagodinu u kasnim večernjim časovima, u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom
- usluge licenciranog turističkog vodiča
- troškove organizacije putovanja
- putno zdravstveno osiguranje

Aranžman ne obuhvata:

- individualni troškovi putnika

Ovaj program predstavlja predugovorno obaveštenje putnika.
Prema Zakonu o turizmu(član 79. ), izleti ( putovanja kraća od 24h ) ne podležu zaštiti u pogledu garancije putovanja.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 60 putnika.

Temisvar Povoljno

Temisvar Izlet Putovanje Autobusom

Temišvar Putovanje Izlet

Temišvar Busom

Temišvar Putovanje Autobusom

Temišvar Rumunija

Temišvar

Temisvar

 

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik     
JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 4668       Danas: 23       Juče: 505
© Agencija Autentik 2024.