>>>  PONUDA ZA LETO GRČKA 2024. NA SAJTU OKTOPOD TRAVEL

 OVLAŠĆENA FRANŠZIZA „OKTOPOD TRAVEL“ d.o.o.
Licenca : OTP 105/2021 - категорија А.
oktopodjagodina@
 

 

Putovanje Sofija 2023.

Jednodnevni izlet – 15.02.2023. ( sreda )


Program putovanja:


Polazak u ranim jutarnjim satima (oko 06:00) iz Jagodine, ispred hotela Jagodina. Lagana vožnja ka graničnom prelazu, sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Sofiju u prepodnevnim časovima i odlazak do centra grada.

Obilazak grada – „pešačka tura“ u pratnji licenciranog stručnog vodiča. Obilazak centra grada: crkva Aleksandra Nevskog, statua Svete Sofije, zaštitnice grada, crkva Svete Nedelje u kojoj se nalaze mošti srpskog kralja Milutina, zgrada Parlamenta. Poseta crkve Sveta Petka Samardžijske u centru Sofije (mala jednostavna pravoslavna crkva sagrađena od kamena koja obiluje drevnim freskama sa biblijskim motivima).

Slobodno vreme u centru grada do odlaska u tržni centra “The Mall“. U pitanju je jedan od najvećih šoping centara na ovim prostorima sa preko 120 prodavnica sa ženskom, muškom i dečijom odećom, obućom, galanterijom, donjim rubljem, kućnim potrebštinama i brojnim idejama za slobodno vreme s popustima tokom cele godine. Slobodno vreme za šoping, razgledanje i ručak u nekom od brojnih restorana. Sastanak grupe na dogovorenom mestu i polazak za Srbiju u 19:00 časova. Povratak u Jagodinu u kasnim večernjim časovima, u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnom prelazu. Kraj programa.


CENA ARANŽMANA: 2.900 din
Deca do 12 godina: 2.200 din


Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase
- Usluge licenciranog tur. vodiča
- Troškove organizacije putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- Putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove


Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja.
Ovaj program predstavlja predugovorno obaveštenje putnika.
Prema Zakonu o turizmu ( čl. 79 ), izleti ( putovanja kraća od 24 časova ) ne podležu zaštiti u pogledu Garancije putovanja.

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik     
JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 4633       Danas: 493       Juče: 492
© Agencija Autentik 2024.