Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka Jerisos 2019

 

Jerisos se nalazi u severnom delu Halkidikija na poluostrvu Atos. Od Soluna je udaljen 118 km, putem koji vodi za Kavalu. Jerisos je sa 3000 stanovnika jedno od većih mesta u oblasti Halkidikija, i istovremeno je vrlo važna luka. Poznato je po ribarstvu, i vrlo ukusnoj ribi.Prelepe peščane plaže od kojih jedna ima plavu zastavicu privlače turiste iz svih krajeva. Glavna plaža se prostire kilometrima uz obalu. Noćni provod je miran i prijatan. Jerisos je idealan za turiste svih godišta. U mestu se nalaze super marketi Lidl i Masutis, tako da sve što Vam je neophodno možete lako nabaviti.

 

VILA PARADISO – JERISOS

 

Vila Paradiso je udaljena od plaže svega 70m. Poseduje 22 studija sa dva, tri i četiri kreveta kao i 5 apartmana sa 5 kreveta (1/2+1/3), sa kompletno opremljenim kuhinjama, kupatilom, TV-om,terasom, od kojih većina gleda na more, parking prostorom i besplatnim bežicnim internetom.

Vila Paradiso poseduje veliku recepciju sa dnevnim boravkom opremljenim TV-om (sa srpskim i sportskim kanalima) i DVD-om, koja predstavlja idealan prostor za decu, druženja i proslave. U prostranom dvorištu hotela nalazi se roštilj koji mogu da koriste svi gosti. Takodje posedujemo kajake koji su namenjeni gostima bez nadoknade.

Studiji / apartmani nemaju klima uredjaje, ali su svi opremljeni ventilatorima.Lokacija Jerisosa Vam omogucava da budete u samom srcu Pravoslavlja. Na samoj obali mora, na pocetku trećeg prsta Halkidikija i na 115 km od Soluna, Jerisos ima idealan polozaj za odmor. Jedna od najlepših plaža Grčke dugačka je vise od 4km, zaklonjena je redom mirisnih tamarisa i pruza Vam mogucnost potpunog relaksiranja i odmora i sa ponosom nosi Plavu zastavu, znak vrhunskog kvaliteta i standarda.Što se tiče nabavke, u samom Jerisosu se nalaze dva velika supermarketa (od kojih je jedan Lidl), u kojima je ponuda rznovrsna a cene pristupačne.

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

 

 

 

Hotel Paradise

Hotel-studio Paradise je udaljen od plaže svega 50m.Poseduje 27 apartmana / studija sa kompletno opremljenim kuhinjama, kupatilom, TV-om,terasom, od kojih većina gleda na more, parking prostorom i besplatnim bezicnim internetom.Studiji /apartmani nemaju klima uredjaje, ali su svi opremljeni ventilatorima.Hotel ne daje peškire.U dvoristu se nalazi gril koji je na raspolaganju gostima hotela.Takodje posedujemo kajake koji su namenjeni gostima bez nadoknade. Lokacija Jerisosa Vam omogucava da budete u samom srcu Pravoslavlja.Na samoj obali mora, na pocetku treceg prsta Halkidikija i na 125km od Soluna, Jerisos ima idealan polozaj za odmor. Plaza, dugacka vise od 4km, zaklonjena je redom mirisnih tamarisa i pruza Vam mogucnost potpunog relaksiranja i odmora i sa ponosom nosi Plavu zastavu, znak vrhunskog kvaliteta i standarda.

 

 

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 693       Danas: 101       Juče: 216
© Agencija Autentik 2020.