Туристичка агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ ДОО Јагодина,
дана 17.03.2020.године доноси следећу

ОДЛУKУ


1. Агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ Д.О.О. Јагодина, од 18.03.2020. године до опозива, послује у ванредним околностима само као дежурство и то од 10:00 до 14:00 часова. Препоручујемо да све информације које су вам неопходне у овом периоду затражите телефоном или путем електронске поште.

2. Суспендује се до даљњег продаја аранжмана за Ускршње и Првомајске празнике као и пролећна путовања. На основу тренутне ситуације у сарадњи са Министарством Туризма, ћемо утврдити мере које ће се предузети за већ уплаћене аранжмане. (одлагање, повраћај новца...)

3. Дежурни телефон је 065/884-20-24, док је адреса електронске поште на путем које нас можете контактирати info@juniortravel.co.rs

У Јагодини, 17.03.2020. године


М.П. _________________________
( директор Зоран Станковић )Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Turska - Sarimsakli 2019.

Regija Ajvalik, koja je pod zaštitom države, locirana je naspram grčkog ostrva Lezbos i predstavlja zaliv i arhipelag sa oko 30 prelepih ostrva. Zbog izuzetnih klimatskih karakteristika, Ajvalik je prvi u Evropi i drugi u svetu po preporukama Svetske organizacije za zdravstvo u pogledu lečenja disajnih organa kod dece i odraslih sa procentom vlažnosti vazduha od svega 0,5% pa samim tim predstavlja i pravu vazdušnu banju.

Turistički centar regije je Sarimsakli. U ovom kulturnom i trgovačkom sedištu regije vekovima su živeli Grci.
Iz tog doba ostali su mnogi maslinjaci i uljare, zanati i trgovinske radnje, a i jedna pravoslavna crkva.
Preko puta na obližnjem ostrvcu Džunda, još jedna crkva posvećena svetom Nikoli.
Pored maslina, od kojih se pravi jedno od najboljih ulja na svetu, u okolini ima dosta i borove šume.
Sa uzvišenja "Đavolja trpeza" (Šejtan sofra) je neponovljiv doživljaj zalaska sunca. U Sarimsakliu su dobri hoteli, odlična kuhinja, lepo more, suvi vazduh i blagi povetarac pa vrelinu dana ne osećate. Tamo nisu samo topli dani i mediteranske noći, meštani i hotelsko osoblje, trgovci, sladoledžije... takođe zrače toplinom osmeha i gostoljubivošću. Međutim, još važnije je da Vas u Sarimsakliu očekuju otvorenog i iskrenog srca.

Hotel Činar 4*


Potpuno nov hotel sa 4 zvezdice koji je prve goste primio u julu 2012 godine nosi ime Činar što u prevodu na naš jezik znači Hrast. Hotel se nalazi na 400m od centra Sarimsaklija i na 20m od plaže. Hotel ima dva bazena za odrasle i decu, dva restorana, loby bar, snack bar, barove na plaži i pored bazena, wi-fi u celom hotelu. Ima 80 klimatizovanih soba sa mini-barom LCD sa SATTV, kupatilo sa fenom za kosu i balkonom.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu  “švedskog stola”.

 

 

 

 

Hotel Olcaj 2*


Hotel: Porodični hotel sa domaćom atmosferom.Udaljen od plaže minut hoda. Veliki salon sa bifeom, omogućava prijatan predah i druženje. 
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, SAT TV, terasa. 
Usluga: noćenje sa doručkom na principu  “švedskog stola”.

 

 

 

Hotel Sezer 3*

www.hotelsezer.com    
Hotel: Hotel je osvojio sve simpatije gostiju svojom besprekornom uslugom, pažnjom i ljubaznošću osoblja. Udaljen od plaže minut hoda. Na terasi ispred hotela je mali bazen (dečji i za odrasle) sa ležaljkama i bife. Hotel ima lift, bife i restoran. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.  Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, SAT TV, mini bar, francuska terasa. Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu  “švedskog stola”.

 

 

 

Hotel Kalif 3*

www.kalifhotel.com          
Hotel: Sa tradicijom. Od plaže je udaljen oko100 m.  Na terasi ispred hotela je bazen (dečji i za odrasle) sa ležaljkama i bife. Hotel ima lift, bife, restoran lobi bar, saunu, skromniju opremu za fitnes, stoni tenis i bilijar. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani besplatno.
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasu.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu  “švedskog stola”.

 

 

 

Hotel Grand Milano 3*

www.grandmilanohotel.com
Hotel: Nalazi se  u centri Sarimsaklija, na pola minuta hoda od gradske plaže. Na samom ulazu u lobiju, dočekaće Vas ljubazno osoblje hotela i odmah ćete osetiti prijatnu atmosferu koja će vas pratiti tokom celog letovanja. U okviru hotela, gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa ležaljkama. Hotel ima lift, bife, restoran, lobi bar.  Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa sa koje se pruža pogled na more.
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu “švedskog stola”

 

 

 

Hotel Ergin 3*

Hotel: nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija. Sa prijatnom atmosferom i enterijerom, sa ukusom nameštenim sobama gosti mogu uživati u kvalitetnoj usluzi. Hotel ima salu za koferencije, otvoreni bazen, parking, sopstvenu plažu, wifi. U celom hotelu je zabranjeno pušenje.
Soba: klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, SATTV, terasu.
Usluga:polupansion ( doručak i večera) na principu  “švedskog stola”.

 

 

 

Hotel Amfora 3*

www.hotelamphora.com
Hotel: Udaljen od plaže 30 metara. Na terasi ispred hotela je bazen sa ležaljkama i bife. Sa terase je lep pogled na more. Hotel ima lift, bife i restoran. Za goste hotela na plaži su ležaljke i suncobrani uključeni u cenu.  
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, terasa. 
Usluga: polupansion ( doručak i večera) na principu  “švedskog stola”.

 

 

 

Hotel Billurcu

Hotel: nalazi se u mirnom delu letovališta. Od plaže je udaljen minutipo hoda. Ima dva bjekta: hotelski i apartmanski. Izmedju njih su 2 hotelska bazena sa ležaljkama + dečji bazen. Pored bazena su ležalke, bar i mini vrt. Hotel ima lift, bife, restoran, lobi... Na plaži su hotelske ležaljke i suncobrani za goste hotela.
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa.
Apartmani: 2 + 2 ležaja, za 4 - 5 osoba, poseduju frižider, bez kuhinje.
Usluga: polupansion( doručaki i večera) za goste hotelskog i apartmanskod dela, na principu “švedskog stola”.

 

 

 

Hotel Buyuk Berk 3+*

www.ayvalikbuyukberkotel.com
Hotel: nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom gde mogu da se sklone od jakog podnevnog sunca i rashlade uz piće. Mali aqua park - tobogan. U okviru hotela je restoran  koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift,više barova, restoran, lobi, fitnes, saunu, dečju sobu za zabavu...
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa. Najveći broj terasa nema pogled na more. Poseban zahtev za sobom sa pogledom na more je neostvarljiv.
Usluga: pun pansion All Inclusive ( pun pansion) i HB (polupansion), na principu “švedskog stola”

 

 

 

Hotel Olivera 3*+

www.oliverahotel.com
Hotel: nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom. Gostima je na raspolaganju otvoreni bazen sa pool barom. U okviru hotela je restoran  koji nudi jela lokalne i internacionalne kuhinje. Hotel ima lift, bar, restoran, lobi...
Soba: dva, tri ili četiri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, mini bar, telefon, SAT TV, terasa. Najveći broj terasa nema pogled na more. Poseban zahtev za sobom sa pogledom na more je neostvarljiv.
Usluga: All Inclusive na principu “švedskog stola”.

 

 

Hotel Halic Park 5*

www.halicpark.com     
Hotel: udaljen je od  Ayvalika oko 3 km. u sopstvenom divnom vrtu i na hotelskoj plaži( pesak nije kvalitetan,kao u Sarimsakliu). Poseduje nekoliko barova, restoran, lobi, bar, market, 24h- servis, fitnes, bilijar, stoni-tenis i panorama bar. Hotel raspolaže saunom, turskim kupatilom i salom za masažu, zatvorenim i otvorenim bazenom sa velikim i dečijim toboganom, teniskim terenima, terenima za košarku, odbojku i mali fudbal. U amfiteatru u toku sezone priređuju se zabavni programi. Soba:  vrlo ukusno opremljene, klimatizovane, imaju sef, minibar, fen za kosu, hotelski radio program, SAT-TV, telefon, terasu.
Usluga: Ishrana je all inclusive po principu “švedskog stola“.servis od 7 – 24 h: tri obroka (švedski sto), užinu do ručka, sneck-bar, čaj sa kolačima u 5,00 h, noćnu supu, sve vrste domaćih alkoholnih i bezakloholnih napitaka i zabavu (stoni tenis,karte...). Ne podrazumeva strana alkoholna pića i sokove, sladoled, ceđeno voće, sve vrste kafa, mini-bar, room-service, usluge posle 24,00 h kao i sportove na vodi, saunu, masažu, usluge doktora i PTT.

 

 

 

Hotel Ayvalik Beach 3+*

www.ayvalikbeach.com
Hotel: Nalazi se na 1,5 km od Sarimsaklia i 7 km od Ayvalika. Hotel su ustvari 22 kuće sa po 4 - 8 soba u vrtu obraslim zimzelenim drvećem i rastinjem. Prava oaza mira i tišine. Sopstvena plaža, ležaljke, bazen sa barom, kafe terasa u prirodnoj  hladovini. Restoran, lobi bar, deo za rekreaciju, mogućnost ronjenja.... 
Soba: dva ili tri ležaja. Klima, kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, pogled na more. 
Usluga:  Ishrana je all inclusive po principu “švedskog stola“

 

 

 

Hotel Grand Temizel 5*

www.temizel.com.tr
Hotel: udaljen je od Sarimsaklija 10 minutnom šetnjom. Kapaciteta preko 560 ležajeva, nekoliko barova, restoran, poslastičarnica, lobi. Moderno projektovan hotel, poseduje: bife, veliki bazen sa barom u sredini, dečiji bazen,terene za tenis, košarku, futbal, rukomet... Dečiji vrtić, aerobik, fitnes, tursko i finsko kupatilo, saunu, Na vlastitoj  plaži su suncobrani i ležaljke rezervisani za goste hotela.
Soba:Sobe su opremljene garniturom za sedenje, TV, mini bar, telefon, klima, kupatilo, fen, terasa... 
Usluga: Ishrana je all inclusive po principu “švedskog stola“ bogatog izbora hrane i pića, gostima je uključeno u cenu i razne aktivnosti: bazen, tennis, mini golf, stoni-tenis, pikado, beach volley, basketboll, ležaljke sa prostirkama od sunđera, suncobrani, muzika uživo… „Sve je uključeno“ preko celog dana do 24:00 sata uveče.

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 170       Danas: 58       Juče: 112
© Agencija Autentik 2020.