Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Doček Nove 2018.-te Godine

PRAG

 

PRAG – NOVA GODINA
3 noćenja
Cena aranžmana: 155€


(first minute cena važi za uplate do 01.12.2017.)


NAPOMENA: Cena je polazak iz Beograda. Za polaske južno od Beograda do Niša doplata je 10€.

Termin realizacije 29.12.  – 03.01.2018.

Prag je glavni i najveći grad Češke. Nalazi se na reci Vltavi i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Car Svetog rimskog carstva Karlo IV je Prag nazvao „zlatni grad“. Od XIX veka zovu ga i „grad stotinu tornjeva“, iako ih u gradu ima čak 550. Prag spada u najočuvanije velike gradove Evrope, njegovo prostano istorijsko jezgro  je  pod zaštitom UNESCO - a. Kao jedan od najstarijih, najvećih i najlepših gradova u srednjoj Evropi, koji je pošteđen od razaranja u drugom svetskom ratu, Prag danas privlači milione turista iz čitavog sveta.

1. dan: 29.12.2017. (Srbija)
Polazak grupe iz Niša/Beograda sa dogovorenog mesta (parking Tempa Niš; parking Blok 42 Beograd) u popodnevnim satima (proveriti dan pre polaska tačno vreme i mesto).  Noćna vožnja preko Mađarske do Češke sa usputnim zadržavanjima radi osveženja i na graničnim prelazima...

2. dan: 30.12.2017. (Prag)
Dolazak u Prag u prepodnevnim  časovima. Smeštaj u hotel. Posle kraćeg odmora panoramsko razgledanje grada: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana... (za obilazak navedenih lokaliteta ulaznice se kupuju na licu mesta kod vodiča). Staro mesto – Karlov most, bista Karla IV, jevrejska četvrt, Staromestanski trg, kula Orloj, Tinska crkva, spomenik Janu Husu, Vaclavske namesti. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje..

3. Dan: 31.12.2017. (Prag – Karlove Vari)
Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve... U poslepodnevnim časovima povratak u Prag. Usputno, poseta tržnog centra (Ikea, Bata, Tesco, sportske radnje, elektronika...). Individualni odlazak na Doček Nove Godine. Noćenje.

4. Dan: 01.01.2018. (Prag –  Drezden - Prag)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnogizleta u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. i početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag. Fakultativni odlazak na večernju vožnju brodom po reci Vltavi (oko 60 min.). Povratak u hotel. Noćenje.

5. Dan: 02.01.2018. (Prag – Dvorac Karlstajn)
Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnogobilaska zamka Karlštajn iz XIV veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva. Nakon obilaska povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnogizleta  vožnja brodom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. U večernjim časovima polazak  za Srbiju. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Srbiji

6. Dan: 03.01.2018. (Srbija)
Dolazak u Srbiju,… ( Kraj usluga )

U cenu aranžmana je uračunato:
- prevoz modernim autobusima visoke turističke klase (klima, audio i video oprema)
-  smeštaj u hotelu "Maria Luisa" 3* u Pragu na bazi 3 noćenja sa doručkomu 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa sopstvenim kupatilom (http://www.marieluisa.cz/ )
- usluga stručnog turističkog vodiča – 1 po 1 autobusu
- razgledanje i obilaske prema program
- organizacioni i ostali troškovi aranžmana
 
U cenu aranžmana nije uračunato:
- međunarodno zdravstveno osiguranje (oko 1 € dnevno/po osobi)
- fakultativni izleti:
Vožnja brodom na Vltavi 10€ odrasli/8€ deca,
obilazak zamka Karlštajn 20€odrasli/15€ deca;
Drezden 25€odrasli/20€ deca;
-  minimalan broj putnika za realizaciju fakultativnog izleta je 25.
-  individualni troškovi i ostale ulaznice
 
Doplate i popusti:
- doplata za 1/1 sobu je 60 % od ukupne cene aranžmana - dinarska protivvrednost
- doplata za polaske južno od Beograda do Niša je 10€
 
Način plaćanja:
- Plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 14 dana pre početka putovanja ili odloženo do 30.03.2018. godine uz deponovanje čekova građana za neuplaćeni deo aranžmana uz uvećanje od 2% mesečno
 
Aranžman je rađen na bazi min. 45 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima. Usled manjeg broja prijavljenih putnika organizator može spojiti grupu sa drugim organizatorima ili prevoz vršiti kombijem / mini busevima. Poslovna banka Organizatora je Aik banka a.d. Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU I u slučaju nedobijanja vize.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora.
Program u PDF formatu možete preuzeti OVDE
Lep provod i udobno putovanje Zeli Vam “VIP TOURS & service“ D.o.o.

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
035/282-585
Ukupno Poseta: 2536       Danas: 80       Juče: 192
© Agencija Autentik 2018.