Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

Doček Nove 2017.-te Godine

Beč 2 noći

5 dana, 2 noćenja, AUTOBUSOM


BEČ – centar moćne carevine, sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom u Prateru, grad lepršavih valcera, stvaralaštva Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa pleni svojom raskošću i ne ostavlja posetiocu ni jedan neispunjen trenutak.

Polazak 30.12.2016.

Program putovanja:

1.dan   30.12.2016.BEOGRAD...
Polazak iz Beograda, sa glavne Lastine autobuske stanice, oko 21 časa. Polazak iz Novog Sada oko 22 časa, sa železničke stanice, ispred lokomotive (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana prede putovanje). Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2.dan  31.12.2016. BEČ
Dolazak u Beč u prepodnevnim  časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 h. Slobodno vreme. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. SREĆNA NOVA GODINA!!! .....Noćenje.

3.dan  01.01.2017  BEČ / SCHÖNBRUNN  / BRATISLAVA / BEČ
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnost  ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) ,u popodnevnim casovima  fakultativan izlet u Bratislavu, po dolasku u Bratislavu,  zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave ( Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava.  Povratak za Beč oko  23 h.  Noćenje.

4.dan  02.01.2017.  BEČ / PARNDORF / BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje hotela i razduživanje soba. Slobodno vreme u centru grada ili poseta Dunavkom tornju odakle se pruz plelepa panorama na Bec. Polazak za aSrbiju u 16h . Poseta Parndorfu outlet centru koji se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće itd. Oko 19h  je nastavak putovanja . Noćna vožnja preko Mađarske.

5.dan  03.01.2017…BEOGRAD
Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim   časovima.Kraj programa

Povratak: 03.01.2017.

Cenovnik br. 1 od 26.09.2016.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 149 € u dinarskoj protivvrednosti za uplate

Popusti: Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) umanjuje se za10€.
Cena aranžmana se umanjuje za 30€ ukoliko se koristi sopstveni prevoz.

ARANŽMAN SADRŽI
Prevoz autobusom turističke klase ( od 16 – 87 mesta) na navedenoj relaciji  / mesta se određuju  prema prijavi
2 noćenja sa doručkom (švedski sto)  u hotelu  3* u 1/2 i 1/2+1 sobama po lokalnoj kategorizaciji. Hotel ROSEN EUROPA HAUS 3*  nalazi se u 14. becirku, na liniji  tramvaja, oko 30 minuta vožnje od centra grada. Hotel  ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.....   www.europahauswien.at 
Poseta trznom centru Parndorf
Razgledanje Beča u pratnji  vodiča.
Usluge vodiča- predstavnik agencije 
Troškovi vođstva i organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE SADRŽI:
Individualne troškove – ne pomenute usluge
Fakultativne izlete: minimum 25 pax za realizaciju izleta : dvorac Schönbrunn 25 eura / 15 eura deca ; Poseta Dunavskom Tornju 10 eura / 5 eura deca ;    izlet do Bratislave 15 eura / 10 eura deca ; Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
Doplata za jednokrevetnu sobu - 70 € isključivo na upit.
Medjunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja 714 din po osobi.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate. Gotovinski -rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banakapo uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama (mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA  STANDARD)

Minimalni broj za realizaciju programa je 70 putnika. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.
U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.
 
ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
035/282-585
Ukupno Poseta: 3419       Danas: 225       Juče: 197
© Agencija Autentik 2017.