Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

Doček Nove 2018.-te Godine

BUDIMPEŠTA – BEČ

 

BUDIMPEŠTA - BEČ
29.12 - 03.01.2018.
DOČEK NOVE GODINE

 

Budimpešta je glavni grad Mađarske. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo je šarmantnija i starija oblast čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 29.12. - NIŠ-BUDIMPEŠTA -Polazak iz Niša u kasnijim večernjim časovima sa parkinga kod Tempa. Noćnja vožnja kroz Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.dan 30.12. - BUDIMPEŠTA -dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Razgledanje grada: Trg Heroja, Bulevar Andraši, Citadela, Ribarska četvrt, mostovi Budimpešte. Nakon razgledanja grada smeštaj u hotel, odmor. Uveče FAKULTATIVNO razgledanje grada brodom sa Dunava – krstarenje (u trajanju od oko sat vremena). Noćenje.

3.dan 31.12. - BUDIMPEŠTA-SENT ANDREJA -Doručak. Nakon doručka FAKULTATIVNI obilazak Sentandreje (polazak iz hotela autobusom,voznja oko 40 minuta, oni koji ne idu u Sentandreju imaju slobodno vreme u centru grada). Po dolasku u Sentandreju, razgledanje grada koji raspolaže najvećom zbirkom kulturnog nasleđa Srba u Mađarskoj: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Trgovački krst, Blagoveštenska crkva, Beogradska crkva, Krst Kneza Lazara...slobodno vreme za kafu i kolače, šoping i u dogovoreno vreme polazak za Budimpeštu (ukupno zadržavanje u Sentandreji oko dva sata). Povratak u Budimpestu. Uveče individualni odlazak na Doček Nove godine 2018. na gradskim trgovima, povratak u hotel. Noćenje

4.dan 01.01. - BUDIMPEŠTA-BEČ - Doručak. Nakon doručka polazak na FAKULTATIVNI izlet do Beča – glavnog grada Austrije. Po dolasku u Beč panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, i šetnja kroz prvi becirk – Stefanova katedrala, Stefanov trg i Kertner ulica. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon obilaska povratak za Budimpeštu, povratak u hotel. Noćenje.

5.dan 02.01. - BUDIMPEŠTA-NIŠ - Doručak, napuštanje hotela. Slobodno prepodne za individualne aktivnosti ili FAKULTATIVNI odlazak do TC Campona - slobodno vreme za šoping i obilazak Tropikarijuma (ulaznicu za Tropikarijum plaćate sami na licu mesta, cena je oko 7 evra) u trajanju oko 3h. Povratak u centar grada, slobodno vreme. Polazak za Srbiju, Niš u popodnevnim satima.

6.dan 03.01 - NIŠ -dolazak u Niš u ranim jutanjim časovima.

POLAZAK

BEOGRAD

JAGODINA

NIŠ
POJATE

LESKOVAC
PROKUPLJE

Cena po osobi

129€

135€

139€

145€

GDE JE PRAVA FEŠTA, ZNA SE - BUDIMPEŠTA
PLAĆANJE NA 4 RATE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM

Dinamika plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre puta, čekovima ili administrativnom zabranom. Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Pro Credit banke na dan uplate.

U cenu aranžmana je uračunato:
- vožnja udobnim visokopodnim autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…), običan ili dabldeker
- smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 3* na bazi tri noćenja sa doručkom,
- troškovi organizacije i vođstva puta.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- vožnja brodom (krstarenje Dunavom)-15€,
- Sent Andreja - 10€
- izlet do Beča – 30€
- TC Campona – 4€
- međunarodno zdravstveno osiguranje ,

POPUSTI I DOPLATE:
- jedno dete od 2-10 godina u 1/2, ili 1/3 sobi: ostvaruje popust od 40%
(ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelu);
- jedno dete od 2-10 godina u 1/2, ili 1/3 sobi: ostvaruje popust od 10%
(ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelu);
- dvoje dece od 2-10 godina u 1/3 sobi: ostvaruju popust od po 25%
(imaju sedišta u autobusu, dele krevet u hotelu);

- doplata za 1/1 sobu- 40€,
- doplata za dodatno mesto u autobusu – 40€
- umanjenje za sopstveni prevoz je 30€


Napomena: za putovanje u Mađarsku je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.
Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.
Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, turističke agencije MM TOURS, licenca OTP 585/2010

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
035/282-585
Ukupno Poseta: 2177       Danas: 118       Juče: 258
© Agencija Autentik 2018.