Туристичка агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ ДОО Јагодина,
дана 17.03.2020.године доноси следећу

ОДЛУKУ


1. Агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ Д.О.О. Јагодина, од 18.03.2020. године до опозива, послује у ванредним околностима само као дежурство и то од 10:00 до 14:00 часова. Препоручујемо да све информације које су вам неопходне у овом периоду затражите телефоном или путем електронске поште.

2. Суспендује се до даљњег продаја аранжмана за Ускршње и Првомајске празнике као и пролећна путовања. На основу тренутне ситуације у сарадњи са Министарством Туризма, ћемо утврдити мере које ће се предузети за већ уплаћене аранжмане. (одлагање, повраћај новца...)

3. Дежурни телефон је 065/884-20-24, док је адреса електронске поште на путем које нас можете контактирати info@juniortravel.co.rs

У Јагодини, 17.03.2020. године


М.П. _________________________
( директор Зоран Станковић )Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka Parga 2019

Parga se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora. Slikovit, tradicionalni gradić odiše posebnim šarmom, a svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Parga je smeštena u malom zalivu na padini, okružena visokim planinama sa bujnom vegetacijom i maslinjacima. Raskrsnica istoka i zapada, kao i jak uticaj zapadnih civilizacija i kultura ostavili su raskošno kulturno istorijsko nasleđe: tri tvrđave iz različitih perioda, Mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkvu Svetog Sostisa... Za turiste je veoma zanimljiva tvrđava iznad samog mesta sa koje se pruža prelep pogled na zaliv i more. Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane, kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem, romantične uske uličice, mnoštvo taverni, restorana i kafića, ljubazni i gostoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge nalaze se ostrva Krf, Paksos i Antipaksos koje možete posetiti u okviru organizovanih izleta.

 

DIOGENIS 1

Vila Diogenis 1 se nalazi u mirnom okruženju, na udaljenosti od oko 400 m od mora. Samo par koraka deli je od puta koji kroz prelepe maslinjake vodi do duge, peščane Valtos plaže.
Vila raspolaže moderno opremljenim trokrevetnim apartmanima sa pomoćnim krevetom (spavaća soba sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje). Apartmani su smešteni u prizemlju i na prvom spratu i poseduju kuhinju kompletno opremljenu za predviđen broj osoba, TV, TWC, fen za kosu, klima uređaj (uz doplatu) i veliku terasu sa garniturom za sedenje.
U okviru vile nalazi se i bazen sa ležaljkama, pored koga se gosti mogu opustiti.

 

 

 

DIOGENIS 2

Vila Diogenis 2 se nalazi u mirnom okruženju, na udaljenosti od oko 400 m od mora i isto toliko od starog grada Parge. Samo par koraka deli je od puta koji kroz prelepe maslinjake vodi do duge, peščane Valtos plaže.
Vila raspolaže moderno opremljenim dvokrevetnim studijima (bračni ili dva standardna kreveta u spavaćem delu), uz mogućnost dodavanja pomoćnog kreveta. Svi studiji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC, fen za kosu, klima uređaj (uz doplatu) i veliku terasu sa garniturom za sedenje.
U okviru vile nalazi se i bazen sa ležaljkama, pored koga se gosti mogu opustiti

 

 

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

 

MARIETA

Vila Marieta se nalazi na oko 5 minuta hoda od duge, peščane plaže Valtos i isto toliko od centra grada. Raspolaže trokrevetnim studijima (tri standardna kreveta u spavaćem delu) i četvorokrevetnim studijima (dva standardna kreveta i kreveti na sprat u spavaćem delu). Svi studiji su smešteni u prizemlju, na prvom i drugom spratu i poseduju kuhinjski deo opremljen za predviđen broj osoba, TV, TWC, fen za kosu, klima uređaj (uz doplatu) i terasu sa garniturom za sedenje.
Vila Marieta svojom pozicijom gostima pruža idealne uslove za odmor, dajući im priliku da istovremeno budu u blizini tvrđave i svih zbivanja u centru, a i nedaleko od staze koja vodi do Valtos plaže.

 

 

>>> CENOVNIK 2018

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 172       Danas: 60       Juče: 112
© Agencija Autentik 2020.