Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 

 

Doček Nove 2017.-te Godine

Budimpešta 1 Noć

 

Polazak  29.12.2016.  4 dana, 1 noćenje, AUTOBUSOM

Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika; administrativni kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 10  mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljsktvo u nekoj od čardi.

Program putovanja:

1.dan  29.12.2016.   BEOGRAD... 
Polazak iz Beograda, sa glavne Lastine autobuske stanice , dolazni peroni, oko 23 časa, polazak iz Novog Sada oko 24 časa, sa železničke stanice, ispred lokomotive (tačno vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja sa kraćim pauzama.

2.dan 30.12.2016.  BUDIMPEŠTA/ KRSTARENJE DUNAVOM
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko upoznavanje grada sa  vodičem: obilazak Trga Heroja, Andarši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme.... Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte uz pratnju  vodiča.  Noćenje.

3.dan  31.12.2016.  BUDIMPEŠTA / SENT ANDREJA
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni obilazak Sent Andreje (središte Srpske kulture i tradicije u Mađarskoj). Obilazak sa  vodičem trga i kuće Vuka Karadžića, Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, Pozarevačka, Beogradska i Grčka crkva,
muzej  SPC-e, krst Kneza Lazara. Povratak u Budimpeštu. Pripreme za novogodišnju noć........SREĆNA NOVA GODINA.....

4.dan  01.01.2017.   BUDIMPEŠTA / BEOGRAD
Sastanak grupe oko 02 časa kad je predviđen polazak za Srbiju. Dolazak u Beograd u jutarnjim  časovima.

Povratak: 01.01.2017.Cenovnik br. 1 od 30.09.2016.

CENA ARANŽMANA: 

HOTEL

CENA ARANŽMANA

ZA UPLATE DO 01.12.

MILLENNIUM 3 *

65 €

59 €

ATLAS CITY 3 *

75 €

65 €

Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) popust 10 eura.
Cena aranžmana se umanjuje za 15 eura ukoliko se koristi sopstveni prevoz
UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO NAZNAČENOG TERMINA U TABELI

ARANŽMAN SADRŽI
Prevoz  autobusom turističke klase (16-87 sedi[ta)  na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
Smeštaj u izabranom hotelu 3* u 1/2 i 1/2+1 na bazi noćenja sa doručkom - švedski sto. HOTEL MILLENNIUM 3*  Nalazi se sa Pestanske strane, u širem  centru grada, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 sa TWC, TV, mini bar, telefonom...HOTEL ATLAS CITY  3*  Nalazi se na Peštanskoj strani, U CENTRU GRADA na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe  1/2 i 1/2+1, su sa TWC, TV, mini bar, telefonom.....
Razgledanje prema programu u pratnji  vodiča                       
Usluge vodiča - predstavnik agencije                                                                     
Troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE SADRŽI:
Fakultativne izlete (neophodan minimum 30 ) : Krstarenje Dunavom 15 € / 10  € deca ;  Sent Andreja 10 €/ 5 € deca                                  
Doček Nove godine
Doplata za jednokrevetnu sobu - 30 € isključivo na upit.
Medjunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja 429 din po osobi.
NAPOMENA: : Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu MARFIN BANKE za efektivu na dan uplate.
Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska. Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 20% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita (uplata punog iznosa od strane banke). Platnim karticama ili revolving karticama(mogućnost odloženog plaćanja) Visa, Master, Maestro, Dina

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE ROBINSON LICENCA OTP 007/2010, ORGANIZATORA PUTOVANJA  (YUTA STANDARD)
Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.
Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska. Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pred put.
U slučaju promenena monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana. Agencija Robinson ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika agencije, kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA NAŠE AGENCIJE (YUTA STANDARD

 

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
035/282-585
Ukupno Poseta: 3419       Danas: 225       Juče: 197
© Agencija Autentik 2017.