Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Turska Kušadasi 2019.

KUŠADASI – lociran 75 km južno od Izmira , u istoimenom zalivu , najpopularniji je letnji turistički centar turske egejske obale . Sunčanje na peščanim plažama, raznolik večernji i noćni život, bogatstvo istorijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno istorijsko nasleđe iz vremena antičke Grčke , blizina Efeza , atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posetiocima.

Kušadasi je najpopularnije letovalište na turskoj obali Egejskog mora. Glavni ukras ovog lepog, bezbednog i čistog grada (oko 60.000 stanovnika) su prelepe peščane plaže Long Beach (20 km), Ladies Beach (2 km), Kustur Beach (4, 5 km) i Pamučak Beach (12 km), koje privlače veliki broj turista iz celoga sveta. ....


Kusadasi hotel Ozcam 2*


Hotel se nalazi u centru grada 600 metara od gradske plaže, pored minibus stanice. Poseduje otvoreni bazen, restoran, 2 bara. Sve sobe poseduju TWC, telefon, tv i balkon. Klima nije uključena u cenu, i doplaćuje se na licu mesta.
Ishrana: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, (kontinentalni)

 

 

 

Kusadasi hotel German 2*

Vrlo skroman gradski hotel, pogodan za mlađe goste. Nalazi se ublizini minibus stanice na oko 700 m od gradske plaže. Sve sobe poseduju TWC, telefon i balkon. Klima nije uključena u cenu,i doplaćuje se na licu mesta. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, (kontinentalni)

 

 

Kusadasi hotel Atli Hotel 2*

Ovaj pravi gradski hotel je smešten u samom srcu Kušadasija, u neposrednoj blizini svih dešavanja, trideset metara od glavne minibus stanice i šeststotina metara od gradske plaže. Poseduje lep bazen koji je idealno mesto za beg od gužve, a svaka soba ima terasu i sadrži TV, telefon, klimu (uz doplatu), TWC, minibar i fen. Usluga u hotelu je na bazi nocenja sa doruckom (kontinentalni)

 

 

Kusadasi hotel Anra 2*+

Hotel se nalazi u samom centru grada, na 500 m od plaže. U sastavu hotela se nalazi bazen sa barom na krovu hotela sa divnim pogledom na more. Hotel poseduje 32 sobe. Sve sobe su klimatizovane, imaju TWC, telefon, TV SAT, mini bar...Usluga je na bazi nocenje sa doruckom ili polupansion ( dorucak svedski sto, vecera meni)

 

 

Kusadasi hotel Melike 2*

Nalazi se na samo 100m udaljenosti od najpoznatije plaže, Ladies beach, a od centra grada oko 2 km. Hotel je renoviran 2008. god. Svaka soba poseduje terasu, telefon, klimu ,kupatilo. Od dodatnih sadržaja hotel ima restoran, bar, bazen sa ležaljkama. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansion (doručak švedski sto,večera meni)

 

 

Kusadasi hotel Aargau 2*+

Nalazi se u centru grada blizu minibus stanice oko 600 m od gradske plaže. Poseduje lep bazen koji je idealno mesto za beg od gužve, a svaka soba ima terasu i sadrži TV, telefon, klimu (uz doplatu), TWC, minibar i fen. Usluga je na bazi nocenja sa doruckom

 

 

Kusadasi hotel Santur 3*

Nalazi se u centru grada, u neposrednoj blizini stanice dolmuša koji voze do svih plaža, a na oko 450m udaljenosti od gradske plaže. Svaka soba ima tv, telefon, fen za kosu, centralnu klimu (uključena u cenu), kupatilo. Usluga je na bazi polupansiona ( svedski sto)

 

 

Kusadasi hotel Atlantiqua Holiday Club 3*

Nalazi se na plazi “Long Beach” plazi. Od centra grada je udaljen 9 km i odlično povezan sa njihovim mini busevima. Sobe su klimatizovane, imaju TV, fen za kosu, mini bar i balkon. Usluga na bazi all inclusive po hotelskim pravilima

 

 

Kusadasi hotel Dabaklar 4*

Nalazi se u centru grada, 500 m od plaže. Sve sobe TWC, balkon, air-condition, bazen, TV sa satelitskom televizijom, mini bar. Restoran, kafeterija, american bar, lobby bar... Ishrana: Usluga je na bazi polupansiona ili punog pansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Grand Kurdoglu 4*

Lokacija: Kušadasi centar, iza marine. Prateći sadržaj: otvoreni i zatvoreni bazen sa delom za decu, otvoreni i zatvoreni restoran, bar, Tursko kupatilo, sauna, fitness, masaža, frizer, pristup internetu, jacuzzi, biblioteka, foto radnja, stoni tenis... Sobe: air-condition (split), TWC, TV, mini-bar, telefon, fen, radio, balkon, sef. Ishrana: All inclusive po hotelskim pravilima.

 

 

Kusadasi hotel Soleil 2*

Soleil Hotel nalazi se na oko 200m od poznate Ladies beach plaze, 2 km od centra. Restoran, TV sala, bar, bazen. Sobe sa tus /WC, klima, SAT TV, telefon, balkon. Ishrana: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom,( kontinentalni ) ili polupansion, a vecera se sluzi u hotelu Minay (150m) svedski sto.

 

 

Kusadasi hotel No name 2*

No Name Hotel se odnosi na nekoliko desetina hotela sa 2*, po promotivnim cenama, u okviru kojih organizator putovanja zadrzava pravo smestaja u hotel po svom izboru i izboru lokalnog partnera. Lokacija hotela centar grada ili Ladies Beach (Anra, Atli, German...)Putnik ce prihvatiti bilo koji hotel koji mu agencija dodeli, a naziv hotela bice poznat 5 dana pred put.

 

 

Kusadasi hotel Abem 2*

Gradski hotel koji se nalazi u blizini minibus stanice, 500 metara od gradske plaze.poseduje restoran, otvoreni bazen, bar, besplatan internet u lobby baru. Sve sobe poseduju TWC, klimu, telefon i balkon. Ishrana: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom, (kontinentalni

 

 

Kusadasi hotel Minay 3*

nalazi se na oko 200m od poznate Ladies beach plaze, 2 km od centra. Restoran, TV sala, bar, bazen, diskoteka, hamam, sauna. Sobe sa tus /WC, klima, SAT TV, telefon, balkon. Ishrana: Usluga je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Albora 3*

Hotel se nalazi na 1 km od centra grada i na oko 200 m od plaže.Sve sobe su sa TWC-om, neke sa balkonom i TV-om, i klima uređajem.U sklopu hotela nalazi se restoran, bazen za odrasle sa odeljkom za decu i bar. Mogućnost korišćenja sefova na recepciji (posebno se plaća). Ishrana: Usluga je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Sunday 3*

se nalazi na plaži Ladies Beach, na samoj obali od koje ga deli samo šetalište. Od centra grada je udaljen oko tri kilometra i odlično povezan sa njim mini busevima. Poseduje restoran na krovu sa koga se pruža fantastičan pogled na grad. Osoblje hotela se trudi da Vam boravak u hotelu bude prijatan. Svaka soba poseduje terasu, TWC, klima-uređaj , mini bar, telefon, Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta)… Sefovi su dostupni na recepciji (uz doplatu na licu mesta). Ishrana: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Sozer 3*

Nalazi se u centru Kušadasija na gradskoj plaži nasuprot marine.Sobe su sa TWC-om, balkonom, telefonom,fenom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen sa odeljkom za decu i sef na recepciji (koji se posebno plaća). Ishrana:Usluga polupansion uz navedenu doplatu (doručak i večera švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Surtel 3*

se nalazi u centru Kušadasija, na oko 250 metara udaljenosti od gradske plaže. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo opremljeno fenom, sopstvenu terasu, TV, direktnu telefonsku liniju i klima-uređaj. Od dodatnih hotelskih sadržaja izdvajaju se barovi u lobiju i pored bazena, 24-časovni room service, mogućnost iznajmljivanja sefova na recepciji, konferencijska sala, snack bar, TV sala, restoran, kao i bazen koji se nalazi na krovu hotela. Ishrana: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Grand Onder 4*

centar, kod marine, otvoreni i zatvoreni bazen sa delom za decu, 2 bara, otvoreni i zatvoreni restoran, TV sala, bilijar, stoni tenis, pikado, jacuzzi, sauna, fitness, sef na recepciji, masaža, internet pristup, WiFi na recepciji. Sobe: air-condition (split sistem), TWC, radio, balkon, fen, TV, telefon, mini bar. Doplata za pogled more 25 eura. Ishrana: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Blue Sea 4*

Ladies Beach, 2 km od centra, 150 metara od plaže OTVOREN 2012. Sobe poseduju klima, kupatilo, Sat.TV, telefon, minibar, tepih, balkon sa bočnim pogledom na more. Hotel ima otvoreni bazen sa barom, restoran, lobi bar, sauna, masaža. besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu Ishrana: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Kusadasi hotel Carina 4*
Hotel se nalazi na 500 m od centra i 100 m od gradskeplaže. Hotel raspolaže- Recepcija, restoran, bar, otvoreni bazen, bazen zadecu, bilijar, pikado, Internet, doktor. Sobe sa klima uređaj, TV, telefon, fenza kosu, mini-bar, sef, balkon. Ishrana:Usluga uhotelu je na bazi polupansiona (švedski sto).

 

 

Akman apartmani

Akman Apartmani (bez kategorizacije) nalaze se u centru Kusadasija, u blizini popularne Ulice barova, na oko 100 m od gradske plaze. Ima restoran, bar, otvoreni bazen, besplatan internet u lobiju. Svi apartmani su veliki, sa TWC, klimom, kuhiljom sa friziderom i resoom i vecina sa terasom- ali odluku rasporeda donosi sam hotel na licu mesta. Usluga je na bazi najma APP, stim sto na licu mesta se moze doplatiti dorucak

 

 

Yurtakalan apartmani 3*+

se nalaze 800m od centra grada i isto toliko od plaže. Ima odličan pogled na grad, poseduje 2 restorana, bar pored bazena i igralište za decu. Svaka soba poseduje dve prostorije, TWC, klumu, Tv, telefom, fen za kosu, frižider i balkon. Postoji hotelski prevoz do plaze. Ishrana: Usluga je na bazi all inclusive po hotelskim pravilima.

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 1359       Danas: 115       Juče: 167
© Agencija Autentik 2020.