Туристичка агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ ДОО Јагодина,
дана 17.03.2020.године доноси следећу

ОДЛУKУ


1. Агенција ЈУНИОР ТРАВЕЛ Д.О.О. Јагодина, од 18.03.2020. године до опозива, послује у ванредним околностима само као дежурство и то од 10:00 до 14:00 часова. Препоручујемо да све информације које су вам неопходне у овом периоду затражите телефоном или путем електронске поште.

2. Суспендује се до даљњег продаја аранжмана за Ускршње и Првомајске празнике као и пролећна путовања. На основу тренутне ситуације у сарадњи са Министарством Туризма, ћемо утврдити мере које ће се предузети за већ уплаћене аранжмане. (одлагање, повраћај новца...)

3. Дежурни телефон је 065/884-20-24, док је адреса електронске поште на путем које нас можете контактирати info@juniortravel.co.rs

У Јагодини, 17.03.2020. године


М.П. _________________________
( директор Зоран Станковић )Licenca: OTP 136/2010
Da li ste zadovoljni nasim uslugama ?

Jesam
Moze Bolje
 


Letovanje Grčka - Nea Vrasna 2019.

 

 

VILA PASHALIS
Vila Pashalis se nalazi u Nea Vrasni, na oko 150 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje šestokrevetne duplex apartmane (dve spavaće sobe, obe sa bračnim i standardnim krevetom). Svi apartmani su smešteni na prvom spratu vile i poseduju opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile se nalazi pekara poslastičarnica.

 

 

 

VILA RULA
Vila Rula se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne, na oko 100 metara udaljenosti od plaže. Objekat poseduje dvokrevetne (dva standardna kreveta) i trokrevetne (grčki bračni i standardni krevet) studije. Svi studiji su smešteni u prizemlju i poseduju kompletno opremljenu kuhinju za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. U dvorištu vile nalazi se roštilj koji je na raspolaganju gostima. Lep ambijent i negovano dvorište čini ovu vilu dobrim izborom za porodični odmor.

 

 

 

VILA JORGOS
Vila Jorgos se nalazi u Nea Vrasni, na oko 100 metara udaljenosti od uređenog šetališta pored plaže. Objekat poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije smeštene u prizemlju, na visokom prizemlju i na drugom spratu vile. Svi studiji poseduju kompletno opremljen kuhinjski deo za predviđen broj osoba, TV, TWC, klima-uređaj (uračunat u cenu), kao i terasu sa garniturom za sedenje. Predstavništvo agencije nalazi se u prizemlju ove vile.

 

 


APARTMANI ASPRAVALTA BEACH

 

 

>>> CENOVNIK

 

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

 

 

APARTMANI SUMMERTIME

 

 

 

>>> CENOVNIK

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24

 

APARTMANI HRISULA

 

 

>>> CENOVNIK

Više informacija u agenciji ili na telefon 035/884-20-24


Vila „Vangelis“ nalazi se na oko 2 min. udaljenosti od mora. Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima od kojih većina ima pogled na more. Studija sadrže čajnu kuhinju sa posuđem, kupatilo, terasu, televizor i klima uređaj. Ispred vile se nalazi prostor za odlaganje prtljaga kao i toaleti sa tuš kabinama za korišćenje prilikom smene turista i vila ima besplatan pristup bežičnom internetu. Klima nije uračunata u cenu aranžmana. ( 5 eura po danu korišćenja-plaćanje na licu mesta )

 

 

 

JUNIOR travel agency
Kneginje Milice 49
35000 JAGODINA
E-mail: juniortravel@mts.rs

035/884-20-24
Ukupno Poseta: 163       Danas: 51       Juče: 112
© Agencija Autentik 2020.